top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Ansiktsroller bäst i test [2024] - bästa kristaller för ansikte och själ


Ansiktsroller bäst i test

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Lider du av hudproblem som acne, acneärr, torrhet eller obalans? Då kan en ansiktsroller av kristall, eller kristaller generellt, bli ett av de verktyg som kan hjälpa dig att läka inifrån och ut. Vi har gjort ett ansiktsroller bäst i test för att guida dig på vägen mot att hitta den bästa kristallen för dig och din hud! Läs vidare.


 


Vad är kristaller?


Kristaller är en mineral som har en speciell atomsammansättning vilken skapar en kristallstruktur. Man kan hitta dessa kristallformationer i berg eller i flodbankar, ungefär som med guld. De kan också ta sig upp från jorden via vulkanutbrott till exempel. Beroende på vilka mineraler som kristallen är sammansatt av så kommer den ha både olika utseende och egenskaper.


Bergskristaller har använts under flera tusen år för sina helande, läkande och rent av "magiska egenskaper", men också för sin skönhet såklart. Om du vill komma i bättre kontakt med din kropp, din spirituella sida, din intution och universum, är kristallerna ett hjälpmedel för detta.


Många kristaller kan också ge dig skydd mot dålig energi, öka din positiva energi, öka cirkulation och hjälpa dig att attrahera de saker, personer och energier in i ditt liv som du mår bra av, istället för tvärtom. Inte heller skadar det att de är så vackra att titta på!Eller läs vidare för att först lära dig mer om de olika kristallerna...Ansiktsroller före och efter

Ansiktsroller före och efter - fungerar det verkligen?


Nu kanske du tänker; "fungerar det verkligen med kristaller i ansiktet för att få bättre hy, och blir det skillnad med en ansiktsroller före och efter?".


Låt oss säga så här. Ja, eftersom kristaller innehåller en mängd olika nyttiga mineraler såsom magnesium och dessutom har en kylande effekt på huden, så är det många som får goda resultat av att använda en ansiktsroller eller face roller (som det också kallas) av kristall och det finns inga negativa effekter.


Du kan minska svullnad i ansiktet, få jämnare hudton, färre fina linjer och tona ut acneärr till exempel. En del använder sin face roller med ett serum också, som man masserar in med rollern. Du kan också använda stenarna direkt som de är och försiktigt gnida dem mot huden i ansiktet. Men det är så mycket mer än bara detta...


Hela din kropp och själ kan få mer balans med hjälp av dessa olika stenar/kristaller och du kommer aldrig vilja vara utan dem igen! Allt är värt att prova åt mindstone en gång - eller hur? Innan vi går in på vårt bäst i test av ansiktsroller så kommer här en kort genomgång av vilka kristaller som är bäst för hudvård och vilka egenskaper de har:Grön Anventurin


grön aventurin face roller

Allmänt: typisk healingsten


Hudvård egenskaper: ger lyster, lugnar ner, balanserar, kyler ner, minskar svullnad


Kristallens generella egenskaper: bringar tur, ger dig styrka, mod och en positiv attityd till livet


LÄS MER OCH KÖP Grön Aventurin hos vår betrodda och seriösa samarbetspartner:


faceroller bäst i test

 

Ametist


ametist ansiktsroller

Allmänt: en av de mest köpta kristallerna generellt


Hudvård egenskaper: renar huden, kyler ner, bra för blandhy som är både torr och fet


Kristallens generella egenskaper: stark renande energi, motiverar spirituell utveckling och ger balans mellan kropp och själ


LÄS MER OCH KÖP Ametist hos vår betrodda och seriösa samarbetspartner:


faceroller bäst i test

 

Rose Quartz


faceroller bäst i test

Allmänt: kärlekens sten


Hudvård egenskaper: innehåller många gynnsamma mineraler för huden, drar inte åt sig smuts eftersom den är så blank, renar, kyler ner, minskar svullnad, minskar fina linjer


Kristallens generella egenskaper: öppnar upp och renar ditt hjärta för att läka inifrån och ut, hjälpsam vid sorgearbete och healing av olika slag


LÄS MER OCH KÖP Rose Quartz hos vår betrodda och seriösa samarbetspartner:


faceroller bäst i test

 

Jade


faceroller bäst i test

Allmänt: vanlig inom traditionella kinesiska skönhetsrutiner


Hudvård egenskaper: skyddar huden, läker, kyler ner, minskar svullnad, tar bort orenheter och toxiner


Kristallens generella egenskaper: bringar tur, ger dig styrka, mod och en positiv attityd till livet


 

Obsidian


faceroller bäst i test

Allmänt: känd för att motverka negativ energi


Hudvård egenskaper: drar ut toxiner ur huden, stänger porer och motverkar acne utbrott, minskar svullnad, kyler ner


Kristallens generella egenskaper: löser upp emotionella blockeringar och läker trauman, avlägsnar stress, skyddar mot negativ energiLÄS MER OCH KÖP Obsidian hos vår betrodda och seriösa samarbetspartner:


faceroller bäst i test

 


Ansiktsroller - BÄST I TEST


Topp 3 ansiktsroller av kristall1. EcoTools Jade Roller- bästa ansiktsroller för bättre hy och välbefinnande


Egenskaper: läkande krafter, kyler ner, minskar svullnad, minskar synliga porer och rynkor

Bästa ansiktsroller

Om det är det din första ansiktsroller du ska investera i så kan du sällan gå fel med ansiktsroller i kristallen jade. Detta är en grön sten som känns otroligt skön mot huden i ansiktet. Denna face roller, som de flesta andra, har en kylande effekt vilket gör att du kan minska svullnad snabbt.


Många använder också sin jade ansiktsroller till att minska synliga porer eller bli av med fina linjer i ansiktet. Den stora delen av ansiktsrollern använder du till de större delarna av ansiktet så som käkpartiet, kinderna, pannan, och den mindre änden till området kring ögonen och ögonbrynen till exempel.


Den får högt betyg av konsumenterna och vi älskar den här ansiktsrollern. Vi utser den till bästa ansiktsroller för bättre hy och välbefinnande samt ger den 5/5 i betyg. Vi kan även rekommendera den till att förbättra acne ärr.


Som grädde på moset är detta också en turbringande kristall som ger dig styrka och en positiv inställning till livet!LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

faceroller bäst i test

 


2. Veoli Botanica The Rolling Stone Rose Quarz Face Roller Massager - bästa ansiktsroller för alla hudtyper


Egenskaper: gynnsamma mineraler för huden, drar inte åt sig smuts, renar, minskar svullnad, minskar fina linjer och rynkor


faceroller bäst i test

Rose quarts är en mycket välgörande kristall för huden eftersom den innehåller flera olika nyttiga mineraler som exempelvis magnesium. Stenen är också väldigt blank av sig vilket gör den perfekt för hudvård då ingen smuts fastnar på ytan. Detta är troligen en den lenaste ansiktsroller du kan använda och den gör massor med gott för ditt ansikte och din själ.


Den blanka ytan är sval och skön mot huden och om du lägger din ansiktsroller i kylen en stund innan blir det en perfekt ansiktsbehandling och egentid för dig själv. Effekten blir mindre svullnad, renare hud och färre fina linjer och rynkor. Rose quarts är mångas favorit när det kommer till face rollers. Både för att stenen har en så fin ljusrosa färg och för att det är en väldigt mångsidig sten som verkligen ger effekt på huden.


Denna ansiktsroller från Veoli Botanica har en lite högre prislapp men är verkligen värt investeringen. En ansiktsroller kan du ha i stort sett hur länge som helst. Här får du en produkt av högsta kvalitet av den bästa rose quarts på marknaden. Vi utser denna till bästa ansiktsoller för alla hudtyper och ger den 5/5 i betyg!LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


faceroller bäst i test

 

3. Cloud & Glow Obsidian Ansiktsroller - bästa ansiktsroller för stressad hud


Egenskaper: drar ut toxiner ur huden, stänger porer och motverkar acne utbrott, minskar svullnad, kyler nerfaceroller bäst i test

Finns det något bättre än en kristall som både renar huden, lugnar ner och samtidigt skyddar dig mot negativa energier? Nej, vi skulle inte tro det. Denna ansiktsroller av kristallen obsidian från Clowd & Glow är verkligen effektiv när det kommer till att hålla huden i gott skick generellt.


Om du lider av acne är detta en av de bästa face rollers du kan använda eftersom den inte värms upp lika snabbt som många av de andra stenarna. Räkna med en härligt lång kylande ansiktsbehandling som drar ut smuts, stänger porer och fräschar upp hela ansiktet som får en jämnare hudton. Du kan också minska fina linjer och rynkor med en obsidian ansiktsroller.


Detta är en av de mest populära modellerna på marknaden och vi är ganska säkra på att du kommer gilla den. Vi ger den ett betyg 5/5 i betyg vilket betyder att alla produkter i vårt ansiktsroller bäst i test har fått full pott, och det händer inte varje dag. Men vad mer kan man vänta sig när det är kraftfulla kristaller med i spelet!LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


faceroller bäst i test

 

faceroller bäst i testGå till alla våra test


Gillar du tävlingar, tips, rabatter, tester och hudvårdssnack? -


 

FAQ Ansiktsroller och kristaller


Vad är ansiktsroller bra för?

En ansiktsroller av kristall är bra för många saker. Generellt så är alla ansiktsrollers bra för att hålla lymfsystemet i balans eftersom du försiktigt masserar ansiktet med din roller. Den kyler också ner huden och minskar svullnad. De flesta ansiktsrollers av kristall har också en renande effekt på huden samt drar samman porer. Fina linjer och rynkor kan också motverkas med en bra ansiktsroller.


Rent generellt är kristaller också bra för ditt välmående i stort och kan bidra med olika typer av egenskaper som du kanske inte direkt kan se med blotta ögat - men du kan känna dem!


Ansiktsroller - hur gör man?

Ett bra tips innan du sätter igång med din ansiktsroller är att du lägger den i kylen någon timme innan så att den är riktigt kall. Du kan sedan använda den med eller utan ett serum. Båda går bra. Du kan börja med att dra din ansiktsroller ut från ansiktet hela tiden, mot hårfästet till, så att du drar ur eventuell vätska och annat bort från ansiktet.


Egentligen finns det inte så mycket rätt och fel kring hur man använder en ansiktsroller, så länge det känns bra. Du kan också bara rulla den upp och ner på en specifik punkt en stund, som om du målade en vägg.


Vilken ansiktsroller är bäst?

Vi har utsett 3 stycken topp tre produkter i vårt ansiktsroller bäst i test, som passar de flesta hudtyper. Någon är mer generell med någon är extra bra för acne eller stressad hud till exempel. Bästa ansiktsroller i vårt test är Veoli Botanica The Rolling Stone Rose Quarz Face Roller Massager . En riktigt bra ansiktsroller som är extra blank och gynnsam för huden.


Kan en ansiktsroller vara dåligt för dig?

Nej, det skulle vi inte vilja påstå. Det finns ingen kristall som är dålig för dig och en ansiktsroller kan inte heller göra någon skada. De samlar inte heller på sig en massa bakterier utan är självrengörande på många sätt, även om du måste se efter dem lite grann.


Vilken är bästa ansiktsroller för acne?

Bästa ansiktsroller för acne är enligt oss Cloud & Glow Obsidian Ansiktsroller eftersom den är expert på att dra ur toxiner ur huden, stänga porer och hålla sig sval väldigt länge.


Vilken ansiktsroller är bäst för mogen hud?

För mogen hud är bästa ansiktsroller både EcoTools Jade Roller som minskar svullnad, rynkor och fina linjer, samt Cloud & Glow Obsidian Ansiktsroller som är en riktig fräschör du inte kommer vilja vara utan. Den kan förbättra din hudton markant!


Är inte kristaller bara "hokus pokus"?

Mycket ligger i betraktarens ögon, men det finns ingen tvekan om att människan har använt kristaller och vackra stenar i årtusenden. Varför då kan man fråga sig? Om du någon gång varit i närheten av en kristall så vet du - att det är på riktigt! Kristaller sägs bära på egenskaper som vi kanske inte alltid kan förklara med hjälp av en traditionell naturvetenskap.

2 318 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page