top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Ekologisk concealer Bäst i Test [2024] - täckande och skonsamma alternativ

Uppdaterat: 1 feb.


Ekologisk concealer Bäst i Test

(Inlägget innehåller annonslänkar)


För att dölja mörka ringar under ögonen och för att se piggare ut kan du använda en ekologisk concealer. Dessa kommer i olika konsistens och med olika typer av effekt - men en sak har de gemensamt och det är att pigga upp ett trött och glåmigt ansikte. Vi har gjort ett ekologisk concealer bäst i test och listat bästa ekologiska concealer just nu. Läs vidare för att se om det finns någon av dessa som kan fungera med just din hy!


En riktigt bra concealer ska trolla bort mörka ringar under ögonen och jämna ut din hudton samt ljusa upp kring ögonen. Men den ska också kunna användas till att täcka över eller ljusa upp andra delar av ansiktet, såsom näsryggen, näsvingar, mitten av pannan och hakan. Många av dessa ekologiska concealers passar bra till dig med känslig hy, acne eller torrhet. Kolla in testet nu!

 

Ekologisk concealer - BÄST I TEST


TOPP 3


1. Inika Organic Full Coverage Concealer - bästa ekologiska concealer för mörka ringar och känslig hy


Formula: krämig Täckning: hög Vegansk: nej


Ekologisk concealer Bäst i Test

Denna ekologiska concealer från Inika Organic håller vad den lovar gott och väl! Konsistensen är krämig och mjuk samt lätt att blanda ut och täcker jättebra.


Formulan är 70% ekologisk och innehåller bland annat ricinolja, solrosolja, jojobaolja och sötmandelolja.


Den döljer acne, röda fläckar och mörka ringar under ögonen samtidigt som den lämnar en skön känsla på huden som inte retar upp. Vad mer kan man önska sig av en bra concealer!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk concealer Bäst i Test
 


2. Mádara Makeup The Concealer


Prisklass: budget Formula: flytande krämig Täckning: hög Vegansk: ja


Ekologisk concealer Bäst i Test

Denna ekologiska concealer från Mádara är också riktigt bra produkt som ger en lätt dewy look och som täcker mörka ringar under ögonen samt röda partier i huden. När absorberad av huden blir formulan genomskinlig men fungerar väldigt bra ändå och detta är en spännande produkt!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk concealer Bäst i Test

 

3. Maria Åkerberg Cover stick


Formula: krämig penna Täckning: hög Vegansk: nejEkologisk concealer Bäst i Test

Detta är en vegetalibiskt baserad korrigeringspenna från Maria Åkerberg som vunnit pris för bästa makeup produkt under 2016 års Organic Beauty Awards. Den är väldigt mångsidig, skonsam och går att använda på många sätt. Exempelvis kan du använda den som en primer för att ögonskuggan ska sitta bättre!


Den här produkten täcker skavanker i huden på ett naturligt sätt utan att se sminkat ut och är samtidigt snäll mot huden. Själva pennan är tillverkad i odlat cederträ och formulan på pennan består av bland annat ricinolja och jojobaolja.


Användarna älskar den här täckande pennan och hyllar den som enkel att använda utan kakigt resultat. Vill du se naturligt sminkad ut är detta vägen att gå när det kommer till ekologisk concealer!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk concealer Bäst i Test

 

Ekologisk concealer - våra bubblare


Inika Organic Sheer Coverage Concealer


Formula: flytande Täckning: hög Vegansk: nej


Ekologisk concealer Bäst i Test

Det här är en flytande och bra täckande concealer med ekologiskt certifierade ingredienser som återfuktar känslig hy. Grunden består av mineralpigment.


Detta är en concealer som täcker mörka ringar under ögonen och svullnad väl, tack vare de ljusreflekterande mineralpigmenten i formulan. Du kan använda den här produkten i hela ansiktet för att dölja fläckar och ojämnheter. Ger ett riktigt fint resultat som håller hela dagen.

LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk concealer Bäst i Test
 


Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick - bästa ekologiska concealer för acne och obalans


Formula: krämig/stift Täckning: hög Vegansk: nej


Ekologisk concealer Bäst i Test

Lider du av acne och obalans i huden som du gärna vill dölja men inte förvärra på samma gång - då kan det här balanserande täckningsstiftet från AnneMarie Börlind passa dig bra.


Det som är så bra med denna formula är att den lugnar ner, dämpar talgproduktionen i huden och minskar bakteriebildning - men utan att torka ut eller stressa huden. Den döljer dina finnar, kvisslor och blemmor utan att lämna en fet hinna på huden, samtidigt som den förhindrar att nya problem uppstår. Du kan använda detta stift i hela ansiktet och de som provat säger att den fungerar mycket bra på acnehy.


Priset är lågt men det märks inte på kvalitén eller effekten.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk concealer Bäst i Test

 

Dr. Hauschka Concealer 02 Chestnut


Prisklass: mellan Formula: stift Täckning: hög Vegansk: nej


Ekologisk concealer Bäst i Test

Här har du en smidig 100% naturlig och delvis ekologisk concealer i stiftform från Dr. Hauschka, som ger en naturlig men ganska hög täckning. Formulan är baserad på mineralpigment som reflekterar ljuset och döljer mörka ringa under ögonen samt ger dig en fräschare, piggare look.


Ingredienserna består även bland annat av en del lugnande ingredienser såsom ringblomma och sheasmör. Finishen blir matt. Har du väldigt känslig hy kan den här concealern fungera väldigt bra!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk concealer Bäst i Test


Gå till alla våra test


Ekologisk concealer Bäst i Test


Ekologisk concealer Bäst i Test


1 638 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page