top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Ekologisk ögonkräm Bäst i test [2024]

Uppdaterat: 31 jan.


Ekologisk ögonkräm Bäst i test
 

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar)


Det är viktigt att använda en bra ögonkräm under och runt dina ögon för att skydda och underhålla den känsliga huden som finns där. Om du har väldigt torr hy kan det vara extra viktigt eftersom du påskyndar åldrandet av huden annars och det blir även svårt att sminka sig fint - när du är torr bildas det lätt torrhetslinjer och rynkor. Bli av med påsar under ögonen och mörka ringar med produkterna i detta bäst i test av ekologisk ögonkräm!


En bra ögonkräm ska återfukta huden kring ögonen effektivt samt reducera mörka ringar och påsar under ögonen. Den ska pigga upp din blick och skydda mot föroreningar. Är du över 40 kan du titta på ekologiska ögonkrämer med anti age för att minska rynkor och fina linjer som lätt uppstår kring ögonen när åldern börjar göra sig påmind. Kolla in några bra alternativ vi och konsumenterna kan rekommendera!


 

Ekologisk ögonkräm - BÄST I TEST


TOPP 31. KORA Organics Noni Glow Eye Treatment Oil - bästa ekologiska ögonkräm för normal hy


Prisklass: premium Formula: olja Hudtyp: normal/torr Mängd: 10 ml Vegansk: nej


Ekologisk ögonkräm Bäst i test

KORA Organics Noni Glow Eye Treatment Oil är den bästa ekologiska ögonkrämen för normal och torr hy! Den har massor med effektiva egenskaper.


Formulan består av Noni, Tomat och Marin bambu samt Kahai och Kaffeolja som bidrar till att ljusa upp området kring ögonen. Den slätar ut och ger dig ett mer utvilat ungdomligt utseende.


Självklart återfuktar oljan också på djupet och minskar fina linjer och torrhetsrynkor samt tar bort påsar under ögonen. Dina mörka ringar under ögonen suddas bort och du ser pigg och fräsch ut.


Flera som använder den här produkten säger att bekanta runtomkring påpekat hur pigga de ser ut! Oljan får 4/5 i snitt på de utländska recensionerna men lite sämre på de svenska som inte är så omfattande.


LÄS MER OCH SE PRIS PÅ HOS:

Ekologisk ögonkräm Bäst i test

 

2. Rosenserien Ögonkräm - bästa svenska ekologiska ögonkräm


Prisklass: mellan Formula: kräm Hudtyp: normal Mängd: 15 ml Vegansk: nej

Ekologisk ögonkräm Bäst i test

Rosenserien har många härliga ekologiska hudvårdsprodukter och detta är deras ögonkräm med bland annat rosenolja, aloe vera och mandelolja. Den fungerar mycket bra på normal samt känslig hud (kan vi själva intyga) och återfuktar skonsamt.


Den vårdar också huden och motverkar svullnad samt mörka ringar under ögonen. Användarna är mycket nöjda med den här krämen och tycker att den återfuktar bra stramar upp samt gör att du ser piggare ut. Konsumenterna ger krämen 4/5 i snittbetyg!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk ögonkräm Bäst i test

 

3. Maria Åkerberg More Eye Cream- bästa ekologiska ögonkräm för mörka ringar


Prisklass: premium Formula: kräm Hudtyp: normal/känslig Mängd: 15 ml Vegansk: ja


Ekologisk ögonkräm Bäst i test

Maria Åkerberg har tagit fram en riktigt bra ekologisk ögonkräm som verkligen gör skillnad på mörka ringar och påsar under ögonen.


Den här formulan ger mycket fukt samt reducerar fina linjer och ljusar upp mörka ringar. Formulan är som gjord för dig med känsliga ögon. Ingredienserna består bland annat av sheasmör, kallpressad jojobaolja, örtsalter och nyponfröolja.


Den smälter lätt in i huden och gör den mjuk och spänstig. Priset ligger i den högre klassen. Men många anser att den är väl värd investeringen!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk ögonkräm Bäst i test

 

4. Maria Åkerberg Eye Gel - bästa ekologiska ögonkräm för svullna ögon


Prisklass: mellan Formula: gel Hudtyp: normal/känslig Mängd: 15 ml Vegansk: oklart


Ekologisk ögonkräm Bäst i test

Vaknar du ofta med svullna ögon och desperat försöker få ner svullnaden innan du ska starta dagen? Då ska du testa Maria Åkerberg Eye Gel som ger en skön svalkande känsla och tar ner svullnaden efter en stund.


Du kan använde gelen både morgon och kväll samt som bas under din makeup. Formulan är lugnande och innehåller bland annat morotsfröolja, olibanumolja som stramar upp, och neroliolja som lugnar ner. Online ger konsumenterna den här gelen 5/5 i snittbetyg.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk ögonkräm Bäst i test

 


5. Estelle & Thild BioHydrate Refreshing Eye Gel


Prisklass: mellan Formula: gel Hudtyp: normal Mängd: 20 ml Vegansk: ja


Ekologisk ögonkräm Bäst i test

Detta är en uppfriskande ekologisk och vegansk ögongel som återfuktar och dämpar svullnad effektivt. Formulan består bland annat av aloe vera som skyddar huden och vårdar den, samt extrakt från pomelo och lakrits.


Många tycker om den här gelen och säger att den svalkar skönt runt ögonen och att den passar extra bra för torr hy.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk ögonkräm Bäst i test

 

6. Weleda Wildrose Eye Cream


Prisklass: mellan Formula: kräm Hudtyp: normal/mogen/känslig Mängd: 10 ml Vegansk: nej

Ekologisk ögonkräm Bäst i test

Weleda Wildrose Eye Cream är en mild, parfymfri ekologisk ögonkräm som jämnar ut, återfuktar, dämpar svullnad och reducerar ålderstecken.


Formulan består bland annat av ekologisk nyponfröolja, persikokärnolja, Rosa Moschata, jojoba och extrakt av sedum samt ögontröst - allt för att skydda din känsliga och tunna hy kring ögonen! En skonsam ekologisk ögonkräm som passar till dig som bär linser till exempel.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk ögonkräm Bäst i test


Gå till alla våra test


Ekologisk ögonkräm Bäst i test


Ekologisk ögonkräm Bäst i test

2 067 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page