top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Läppmask Bäst i Test [2024]

Uppdaterat: 2 feb.


Läppmask bäst i test

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Om du lider av torra svidande läppar kan en riktigt bra läppmask bli din räddning. I detta läppmask bäst i test har vi tittat på olika naturliga och ekologiska alternativ som fått bra betyg av konsumenter i Sverige och utomlands. Läs vidare för att ta del av testet och få mer information!

 

Vad är en läppmask?


En läppmask är en hudvårdsprodukt som är speciellt framtagen för att återfukta, mjukgöra och "rädda" dina torra läppar. Ofta ska den sitta på läpparna över natten, men vanligen kan en läppmask användas även på dagen vid behov. En del använder det istället för ett läppbalsam eller läppglans.


En läppmask har en formula som består av olika mjukgörande och skyddande ingredienser som är djupverkande. Har du ofta problem med torra och svidande läppar ska du veta att du verkligen inte är ensam. Speciellt under vintertid är det väldigt vanligt med det här problemet.


Om du använder en läppmask på natten och/eller dagen kan du dock slippa det här problemet och få dina fina, mjuka läppar tillbaka igen samt slippa obehaget som torra läppar för med sig. Kolla in vårt läppmask bäst i test här nedan för att få de bästa tipsen på läppmasker med naturlig eller ekologisk formula, vilket är vad vi brinner för här på ekologiskhudvård.info.

 


Läppmask - BÄST I TEST


TOPP 31. bareMINERALS Ageless Phyto-Retinol Lip Mask - Bästa läppmask för mjukare och jämnare läppar


Läppmask bäst i test

bareMINERALS Ageless Phyto-Retinol Lip Mask är också en läppmask som är favorit bland konsumenterna. Den är inte helt ekologisk men innehåller ett växtbaserat retinol istället för den syntetiska varianten. Formulan är även fri från formaldehyd, syntetisk doft och gluten, samt dermatologiskt testad.


Ingredienserna består bland annat av papayaextrakt, sheasmör och solrosfrövax. Denna läppmask har förmågan att mjuka upp, återfukta och jämna ut din läppar för att ge dem ett ungdomligare utseende. Samtidigt får du också fylligare läppar.


Enligt en studie på 2 veckor med denna läppmask så upplevde hela 93% att läpparna kändes mjukare och 87% att läpparna såg jämnare ut. Därför utser vi den till bästa läppmask för mjukare och jämnare läppar. I snitt ger utländska konsumenterna den här produkten 4/5 i betyg.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Bästa läppmask

 

2. FLORENCE BY MILLS Hit Snooze Lip Mask - Bästa läppmasken för återfuktning


Läppmask bäst i test

Florence by Mills är ett clean beauty hudvårdsmärke som startades av Stranger Things skådisen Millie Bobby Brown år 2019. Sedan dess har produkterna ökat i popularitet. Märkets måtto är att naturliga och djurvänliga ingredienser är den bästa vägen för att skapa bra hudvård och makeup - vilket vi självklart håller med om!


Denna Snooze Lip Mask är en favorit bland deras produkter och den kan användas både över natten och på dagen. Formulan består av en väldigt återfuktande, lugnande och mjukgörande gel som innehåller bland annat squalen, aprikoskärnolja och ricinolja (castor oil).


Konsumenterna ger denna läppmask 4/5 i snittbetyg och är generellt sett väldigt nöjda. Vi tycker även extra bra om de härliga färgerna på både innehållet och förpackningarna hos Florence by Mills produkter.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Bästa läppmask

 

Andra bra läppmasker för torra läppar


Om du inte vill testa någon av produkterna på vår topplista i detta läppmask bäst i test så kan vi rekommendera att du även tar en titt på följande produkter. De håller också en väldigt hög kvalité och är favoriter bland många konsumenter där ute. Eftersom vi har olika hud och behov så kan inte alla produkter passa alla individer perfekt. Vi hoppas att någon av dessa kan hjälpa dig på din väg mot att slippa torra och svidande läppar!Kiehl's Butterstick Buttermask for Lips


Läppmask bäst i test

Kiehl´s är ett känt hudvårdsföretag som funnits på marknaden sedan 1851 och som tillverkar hudvård med naturliga ingredienser. Denna läppmask vid namn Buttermask For Lips är en dröm att ha på torra, nariga läppar.


Formulan innehåller bland annat hållbart framtagen kokosolja, mangosmör, bivax och candelillavax. Du kan använda ett tjockare lager under natten och ett tunnare lager på dagen, vid behov. Resultatet blir silkeslena, välmående läppar som är sig själva igen!


Konsumenterna ger denna läppmask 4/5 i snittbetyg och det är en väl värd investering enligt de flesta som testat den.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Bästa läppmask

 

L:A Bruket 271 Recovery Lip Mask


Läppmask bäst i test

L:A Bruket lanserades 2011 och är ett företag som bland annat tillverkar olika ekologiska hudvårdsprodukter. Denna läppmask är en riktigt bra produkt som går hem hos många konsumenter både i Sverige och utomlands.


Ingredienserna består av bland annat ricinolja, sheamsör, olivbladsextrakt, solrosfrövax och ett unikt algkomplex. Masken kapslar in fukten i dina läppar och ger djup återfuktning. Dina läppar blir också naturligt fylliga och ser allmänt välmående ut.


Utländska konsumenter ger denna läppmask 4/5 i snittbetyg, men vi har inte lyckats hitta några betyg från svenska köpare ännu.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Bästa läppmask


Gillar du tävlingar, tips, rabatter, tester och hudvårdssnack? -


ekologisk hudvård rea
134 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page