• ILoveNatural

Bästa serum [2022] - Ekologiskt serum bäst i test

Uppdaterat: 16 sep.


bästa ekologiska serum

 

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Vill du ge lite extra näring, fukt och boost till din hy ska du använda ett bra ekologiskt serum. Om du snabbt vill veta vilka som är bästa ekologiska serum för dig och din hy ska du ta en titt på vårt serum bäst i test här nedan. Där får du många tips på väldigt bra serum för torr och mogen hy samt för att minska fina linjer, jämna ut, skydda och ge mer lyster.


Ett serum appliceras vanligen efter rengöring och innan ansiktskräm, eller genom att droppa serumet i din ansiktskräm och blanda direkt. Den tränger då djupt in i huden och ger den en intensiv men skonsam boost av allt som den behöver. Läs instruktionerna för det serum du beställer hem, för bästa effekt. Scrolla vidare för att komma till testet!

 

Bästa ekologiska serum - Topp 3


BÄST I TEST


1. Evolve Hyaluronic Serum 200 - bästa ekologiska serum för torr hy


Ekologisk: ja Egenskaper: djupt återfuktande, ökar kollagenproduktionen Hudtyp: torr, mogen


bästa ekologiska serum

Hy som är väldigt torr och samtidigt mogen (över 40 år) kommer att fullständigt älska det här serumet från Evolve som är bästa ekologiska serum i det här testet!


Formulan består till stor del av ren lågmolekylär hyaluronsyra som tränger ännu djupare in huden än vad den klassiska varianten av hyaluronsyra gör. Detta bidrar automatiskt till att kollagenproduktionen i huden ökar och ger den mer spänts och fyllighet. Dessutom jämnar formulan ut hudtonen.


Andra ingredienser du hittar i det här serumet för torr, mogen hy är bland annat granatäppleextrakt som bidrar till att skydda mot fria radikaler och för tidigt åldrande hud. Konsumenterna ger det här budget serumet 4/5 i betyg och de flesta tycker verkligen att det fungerar och ger djup återfuktning samt fylligare hud med jämnare hudton.


Vi kan varmt rekommendera den om du behöver en riktig fukt boost till ansiktet och en produkt som dessutom skyddar hyn från att åldras i förtid. Lätt konsistens och går snabbt in i huden. Den är toppen och har ett rimligt pris för alla plånböcker!


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Jämnar ut hudtonen

 • Skyddar mot fria radikaler

 • Ger fylligare hud

 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

 

2. Avril Lifting Serum - bästa ekologiska serum mot rynkor


Ekologisk: ja Egenskaper: återfuktande, förebygger linjer Hudtyp: alla, torr

bästa ekologiska serum

Detta fina serum från Avril passar dig som vill bli av med fina linjer och få återfuktning. Ingredienserna består av ekologisk aloe vera, bovetevax, algextrakt och kaffeextrakt.


Vissa serum kan lämna som en fet hinna på huden men det gör inte den här produkten. Den absorberas snabbt och gör huden len, återfuktad och fräsch.


Konsumenterna ger serumet 4/5 i snittbetyg och många är supernöjda och kommenterar bland annat att doften är god. En del kombinerar också detta serum med Avrils ansiktskräm för känslig hy - för ett perfekt resultat!


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Reducerar fina linjer

 • God doft

 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Vissa uppskattar inte doften och tycker den är lite tantig


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

 

3. i+m Naturkosmetik Age Protect Serum Repair Avocado Hyaluron - bästa ekologiska serum för jämnare hy

Ekologisk: ja och vegansk Egenskaper: återfuktande, jämnar ut, förebygger linjer Hudtyp: torr/mogenbästa ekologiska serum

Vi kan varmt rekommendera detta ekologiska och veganska serum från i+m Naturkosmetik. Det passar mogen och torr hy och ger en riktig fuktboost samt tar hand om alla fina linjer och ojämnheter.


Serumet skyddar huden mot för tidigt åldrander och miljöpåverkan. Ingredienserna består av bland annat ekologisk argan- och avokadoolja. Dessutom har det anti-blåljus effekt för dig som sitter mycket framför en dataskärm under dagarna/kvällarna.


Konsumenterna ger serumet 4,5/5 i snittbetyg och är väldigt nöjda. Huden blir djupt återfuktad och märkbart jämnare.


Fördelar:

 • Återfuktar

 • Förebygger fina linjer

 • Slätar ut fina linjer

 • Jämnar ut huden

 • Anti-blåljus

 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

 

Andra testade ekologiska serum


Dr. Organic Vitamin E Scar & Stretch Mark Serum


Ekologisk: ja Egenskaper: återfuktande, jämnar ut ärr och bristningar, ger fastare hud, ger mer lyster Hudtyp: alla, ärr, bristningarserum bäst i test

Det här serumet från Dr. Organic är effektivt mot ärr och bristningar både i ansiktet och på kroppen.


Det innehåller bland annat ekologiskt E-vitamin som motverkar oxidation. Samtidigt som formulan jämnar ut ärr och bristningar så ger den också massvis med fukt.


Samtidigt får du också fastare hud och mer lyster. Den här produkten får ganska bra betyg av de som testat den (3/5) och den verkar fungera helt okej!


Priset är riktigt bra och vi gillar speciellt att den fungerar både i ansiktet och på kroppen. Om du lider av dina ärr eller bristningar kan den absolut vara värt att testa.


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Jämnar ut ärr och bristningar

 • Ger fastare hud och mer lyster

 • Kan användas både i ansikte och på kroppen

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

 

Holika Holika 3 Seconds Starter (Collagen)


Ekologisk: ja Egenskaper: återfuktande, ger fastare hud, reducerar linjer Hudtyp: mogenserum bäst i test

Effektiva hudvårdsprodukter behöver inte vara svindyra - det är detta budget serum från Holika Holika ett bra exempel på. Om du har mogen hy som behöver extra fukt och spänst ska du absolut testa detta kraftigt återfuktande och föryngrande serum.


Föryngrande på så vis att huden ökar kollagenproduktionen och gör ansiktet fylligare och med mer lyster. Den tar också hand om fina linjer som kan börja dyka upp när man kommer uppåt 40-strecket.


Ingredienserna består bland annat av hyaluronsyra och marint kollagen. Du får väldigt mycket för pengarna med den här produkten och den får 4/5 i snittbetyg av konsumenterna. Kommentarer som ges är bland annat att serumet tas upp lätt av huden, att lukten är bra och diskret, samt att det är ett prisvärt serum som ger mycket fukt.


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Jämnar ut fina linjer och rynkor

 • Ger fylligare hud

 • Behaglig doft

 • Prisvärt!

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

 

BYBI Beauty Bakuchiol Booster


Ekologisk: ja och vegansk Egenskaper: återfuktande, utslätande, mjukgörande Hudtyp: torr/mogenserum bäst i test

Ett annat riktigt bra ekologiskt serum för ansiktet är detta från BYBI som innehåller bakuchiol vilket utvinns ur en speciell växt som använts inom ayurvedisk och kinesisk medicin i flera tusen år. Bakuchiol är ett ämne som stimulerar kollagenproduktion i huden.


Resultatet blir en jämnare hud med färre fina linjer. Serumet är också väldigt mjukgörande och återfuktande på djupet. Du kan droppa 2-3 droppar i din vanliga ansiktskräm dag och kväll - hur bra som helst.


Konsumenterna ger detta serum 4/5 i snittbetyg och är definitivt värt att prova.


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Jämnar ut fina linjer och rynkor

 • Stimulerar kollagenproduktion på ett skonsamt sätt

 • Mjukgörande

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 


Gå till alla våra test

Gå till sidan för rabatter på ekologisk och vegansk hudvård

Gillar du tävlingar, tips, rabatter, tester och hudvårdssnack? -

Gå med i vår facebookgrupp Ekologisk hudvård bäst i test och Fix & Trix

 

Frågor och svar om serum


Vad är ett ansiktsserum?

Ett ansiktsserum är en hudvårdsprodukt som oftast har en genomskinlig gelaktig konsistens och som du masserar in i ansiktet efter rengöring men innan du applicerar din ansiktskräm. Dess speciella djupverkande egenskaper tränger djupt ner i huden och ger den allt det som den behöver för tillfället. Oftast handlar det om fukt eftersom det är det allra viktigaste för en frisk och balanserad hy.


Hur använder man ett serum?

Du applicerar ditt serum efter att du rengjort ansiktet ordentligt och torkat med en mjuk handduk. Ta en klick av serumet och massera in i hela ansiktet, på halsen och dekoltage. Du ska inte skölja av produkten från ansiktet. Låt det vara och applicera sedan din vanliga ansiktskräm. Det gör att serumet tränger ännu djupare in i huden när krämen absorberas.


Är serum samma sak som en ansiktskräm?

Nästan, de är inte så långt ifrån varandra eftersom de båda ger fukt. Men de har olika konsistens och ett serum är mer kraftfullt samt djupverkande.


Vilket serum passar mig?

Utgå från din hudtyp när du ska välja ansiktsserum. Många serum är till för mogen hy som behöver stramas upp och få mer lyster, men det finns andra varianter också. Har du väldigt känslig hy ska du vara försiktig med vilka ingredienser som finns i produkten. I ekologiska produkter är det mycket innehåll från växtriket och om du är allergisk mot något speciellt så kan du reagera negativt i huden även om produkten är ekologisk. De flesta ekologiska ansiktsserum är dock ganska snälla.


Måste jag köpa ett dyrt serum?

Nej, det måste du verkligen inte. Det finns en del riktigt bra budget serum på marknaden som ger ett jättebra resultat utan att du behöver tömma plånboken. I detta ekologiskt budget serum bäst i test har du kunnat läsa om några av dem som fått bäst recensioner av konsumenterna och som är enkla att få tag på.


Är budget serum dåliga?

Nej, det behöver de inte vara. Men precis som med dyra produkter så kan de ha dålig eller bra kvalité. Prislappen är inte alltid en pekpinne på vad som är bäst. Sedan handlar det om att hitta rätt serum för just dig och din hy också.


Vilket ansiktsserum är bäst?

Vi vill rekommendera vinnaren i det här testet av budget serum; Evolve Hyaluronic Serum 200 som ger ordentligt med fukt i ett nafs samtidigt som den skyddar huden, gör den fylligare och jämnar ut hudtonen - allt för en billig peng! Vi vill även rekommendera ett annat prisvärt alternativ som är i+m Naturkosmetik Age Protect Serum Repair Avocado Hyaluron. Den förebygger för tidigt åldrande av din hy.

 


833 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla