top of page
 • Skribentens bildILoveNatural

Ekologiskt serum Bäst i Test [2024]

Uppdaterat: 31 jan.


bästa ekologiska serum

 

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Vill du ge lite extra näring, fukt och boost till din hy ska du använda ett bra ekologiskt serum. Om du snabbt vill veta vilka som är bästa ekologiska serum för dig och din hy ska du ta en titt på vårt serum bäst i test här nedan. Där får du många tips på väldigt bra serum för torr och mogen hy samt för att minska fina linjer, jämna ut, skydda och ge mer lyster.


Ett serum appliceras vanligen efter rengöring och innan ansiktskräm, eller genom att droppa serumet i din ansiktskräm och blanda direkt. Den tränger då djupt in i huden och ger den en intensiv men skonsam boost av allt som den behöver. Läs instruktionerna för det serum du beställer hem, för bästa effekt. Scrolla vidare för att komma till testet!

 

Bästa ekologiska serum - BÄST I TEST


TOPP 3


1. c/o Gerd Hyaluronic Serum Skin Boost - bästa ekologiska serum för torr hy


Ekologisk: ja Egenskaper: djupt återfuktande, minskar risk för inflammation Hudtyp: torr, mogen, acne

bästa ekologiska serum

Hy som är väldigt torr och samtidigt mogen (över 40 år) kommer att fullständigt älska det här serumet från c/o Gerd som är bästa ekologiska serum i det här testet!


Formulan består av hyaluronsyra och aloe vera som återfuktar på djupet och binder fukt i huden. Det finns också mineral som magnesium och kalium i serumet via det gurkvatten som är tillsatt.


Detta ekologiska serum hjälper huden att behålla sitt PH-värde och lugnar ner irriterad hud. Den reducerar också fina linjer och minskar risken för inflammation markant. Serumet ger en mycket behaglig svalkande känsla på huden och ökar dess elasticitet.


Vi kan varmt rekommendera den!


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Binder fukt

 • Balanserar PH-värdet

 • Minskar risken för inflammation

 • Reducerar fina linjer

 • Ökar hudens elasticitet

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologiskt serum Bäst i Test
 

2. Rosenserien C-Vitaminserum med Rosenrot - bästa ekologiska serum för mogen hy


Ekologisk: ja Egenskaper: fuktgivande, återbygger collagen, utslätande effekt, avslappnande Hudtyp: alla, mogen, torr, acne

bästa ekologiska serum

Rosenserien har många bra ekolgiska hudvårdsprodukter och detta ekologiska serum är en av deras bästa! Formulan innehåller en massa aktiva ingredienser som är välgörande för din hud på olika sätt. Bland annat aloe vera, C-vitamin, rosenrot, rosenolja, och vegetabiliskt glycerol.


Effekten av detta serum blir en hud som känns avslappnad, fräsch och återfuktad. Serumet kan också bleka pigmentfläckar, är svalkande och mjukgörande. Den skyddar mot fria radikaler som bidrar till åldrande hud och återbygger collagen som huden behöver för att hålla sig ung och elastisk.


Konsumenterna ger detta ekologiska serum från Rosenserien 3.5/5 i snittbetyg och vi utser den till bästa ekologiska serum för mogen hy. Även du med acne kan ha nytta av den här produkten.


Fördelar:

 • Återfuktar

 • Kan bleka pigmentfläckar

 • Svalkande

 • Mjukgörande

 • Återbygger collagen

Nackdelar:

 • Vissa tycker att den är lite för "lätt" i konsistensen för att vara ett serum


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologiskt serum Bäst i Test
 

3. Estelle & Thild Super BioActive Age Control Serum - bästa ekologiska serum mot fina linjer

Ekologisk: ja och vegansk Egenskaper: återfuktande, jämnar ut, förebygger linjer Hudtyp: torr/mogen


bästa ekologiska serum

estelle & thild tillverkar svensk ekologisk och vegansk huvdård samt sminkprodukter. Många av deras produkter håller hög kvalité och detta är en av dem. Det här är ett ekologiskt serum som ger djup återfuktning, motverkar fina linjer och rynkor, ökar collagenproduktionen och ger jämnare hudton.


Formulan består bland annat av marina microalger samt hyaluronsyra och är helt ekologiskt samt vegansk.


Konsumenterna ger serumet 5/5 i snittbetyg och många upplever att ansiktet får en yngre look samt att pigmenfläckar bleks efter hand. Absolut ett av de bästa ekologiska serum man kan hitta just nu!Fördelar:

 • Återfuktar

 • Förebygger fina linjer

 • Ökar collagenproduktionen

 • Jämnar ut hudtonen

 • Bleker pigmentfläckar

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologiskt serum Bäst i Test
 


Andra testade ekologiska serum


Eminence Organics Calm Skin Arnica Anti Redness Booster Serum


Ekologisk: ja Egenskaper: återfuktande, lugnar ner, dämpar rodnad, balanserar Hudtyp: alla, torr, röd, rosacea, obalansEkologiskt serum Bäst i Test

Du som lider av obalans eller någon hudåkomma som gör huden extra rödflammig (exempelvis rosacea eller acne) så är detta ekologiska serum från Éminence riktigt bra för att lugna ner och dämpa rodnad.


Det passar också bra för dig med känslig hud då serumet bygger upp och stärker huden i ansiktet på längre sikt. I utländska recensioner får detta serum 4/5 i snittbetyg av de som provat eller använder produkten och vi kan varmt rekommendera den till dig med rosacea.


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Lugnar ner

 • Balanserar

 • Stärker huden

 • Dämpar rodnad

 • Bra för rosacea

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologiskt serum Bäst i Test
 

KORA Organics Noni Bright Vitamin C Serum


Ekologisk: ja Egenskaper: återfuktande, ger fastare hud, ger jämnare hudton Hudtyp: alla/mogenEkologiskt serum Bäst i Test

Mirande Kerr heter supermodellen som ligger bakom det exellenta ekologiska och australiensiska hudvårdsmärket KORA Organics, som nästan alltid tar fram otroligt effektiva produkter. Detta serum är inget undantag.


Formulan gör huden både fastare och med vackrare lyster. Huden blir smidigare, får en jämnare hudton och skyddas mot fria radikaler samt för tidigt åldrande. Serumet absorberas snabbt av huden och lämnar en skön känsla. Självklart får du även återfuktning på högsta nivå! Innehåller bland annat C-vitamin, olivbladsextrakt och röd paprika.


Konsumenterna ger serumet från KORA Organics hela 5/5 i snittbetyg, vilket inte gör oss förvånade.


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Ger jämnare hudton

 • Gör huden fastare

 • Skyddar mot fria radikaler

 • Absorberas snabbt

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologiskt serum Bäst i Test
 

BYBI Beauty Bakuchiol Booster


Ekologisk: ja och vegansk Egenskaper: återfuktande, utslätande, mjukgörande Hudtyp: torr/mogenEkologiskt serum Bäst i Test

Ett annat riktigt bra ekologiskt serum för ansiktet är detta från BYBI som innehåller bakuchiol vilket utvinns ur en speciell växt som använts inom ayurvedisk och kinesisk medicin i flera tusen år. Bakuchiol är ett ämne som stimulerar kollagenproduktion i huden.


Resultatet blir en jämnare hud med färre fina linjer. Serumet är också väldigt mjukgörande och återfuktande på djupet. Du kan droppa 2-3 droppar i din vanliga ansiktskräm dag och kväll - hur bra som helst.


Konsumenterna ger detta serum 4/5 i snittbetyg och är definitivt värt att prova.


Fördelar:

 • Återfuktar på djupet

 • Jämnar ut fina linjer och rynkor

 • Stimulerar kollagenproduktion på ett skonsamt sätt

 • Mjukgörande

Nackdelar:

 • Inga nackdelar


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologiskt serum Bäst i TestGå till alla våra test

Gillar du tävlingar, tips, rabatter, tester och hudvårdssnack? -


Ekologiskt serum Bäst i Test


 

Frågor och svar om serum


Vad är ett ansiktsserum?

Ett ansiktsserum är en hudvårdsprodukt som oftast har en genomskinlig gelaktig konsistens och som du masserar in i ansiktet efter rengöring men innan du applicerar din ansiktskräm. Dess speciella djupverkande egenskaper tränger djupt ner i huden och ger den allt det som den behöver för tillfället. Oftast handlar det om fukt eftersom det är det allra viktigaste för en frisk och balanserad hy.


Hur använder man ett serum?

Du applicerar ditt serum efter att du rengjort ansiktet ordentligt och torkat med en mjuk handduk. Ta en klick av serumet och massera in i hela ansiktet, på halsen och dekoltage. Du ska inte skölja av produkten från ansiktet. Låt det vara och applicera sedan din vanliga ansiktskräm. Det gör att serumet tränger ännu djupare in i huden när krämen absorberas.


Är serum samma sak som en ansiktskräm?

Nästan, de är inte så långt ifrån varandra eftersom de båda ger fukt. Men de har olika konsistens och ett serum är mer kraftfullt samt djupverkande.


Vilket serum passar mig?

Utgå från din hudtyp när du ska välja ansiktsserum. Många serum är till för mogen hy som behöver stramas upp och få mer lyster, men det finns andra varianter också. Har du väldigt känslig hy ska du vara försiktig med vilka ingredienser som finns i produkten. I ekologiska produkter är det mycket innehåll från växtriket och om du är allergisk mot något speciellt så kan du reagera negativt i huden även om produkten är ekologisk. De flesta ekologiska ansiktsserum är dock ganska snälla.


Måste jag köpa ett dyrt serum?

Nej, det måste du verkligen inte. Det finns en del riktigt bra budget serum på marknaden som ger ett jättebra resultat utan att du behöver tömma plånboken. I detta ekologiskt budget serum bäst i test har du kunnat läsa om några av dem som fått bäst recensioner av konsumenterna och som är enkla att få tag på.


Är budget serum dåliga?

Nej, det behöver de inte vara. Men precis som med dyra produkter så kan de ha dålig eller bra kvalité. Prislappen är inte alltid en pekpinne på vad som är bäst. Sedan handlar det om att hitta rätt serum för just dig och din hy också.


Vilket ansiktsserum är bäst?

Vi vill rekommendera vinnaren i det här testet av budget serum; c/o Gerd Hyaluronic Serum Skin Boost som ger ordentligt med fukt i ett nafs samtidigt som den skyddar huden, gör den fylligare och jämnar ut hudtonen - allt för en billig peng!

 

Ekologiskt serum Bäst i Test

1 760 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page