top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i Test [2024]


ekologisk ansiktsrengöring bäst i test

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Att skonsamt rengöra huden i ansiktet dag och kväll är något som är viktigt för att inte klogga igen porerna och skapa obalans i huden med rester av gammalt smink, svett, smuts och föroreningar från dagen. Men en bra och skonsam formula kan du hålla hyn i balans. Vi har testat ett gäng ekologiska produkter och utsett den bästa ekologiska ansiktsrengöringen just nu!


En bra ekologisk ansiktsrengöring ska skonsamt och effektivt ta bort smuts och smink från din hud. Det finns olika typer av formulas för det här ändamålet såsom rengöringsmjölk, rengöringsskum, tvål, micelairvatten osv. Det gäller att prova sig fram och se vad som passar dig bäst. Här kommer ett bäst i test av ekologisk ansiktsrengöring som hjälper dig på vägen mot att hitta rätt produkter för ditt ansikte!


 

Ekologisk ansiktsrengöring - BÄST I TEST


TOPP 3


1. M PICAUT SWEDISH SKINCARE Glorious Green Foaming Cleanser - bästa ekologiska ansiktsrengöring


Formula: mousse Doft: citronmyrten Hudtyp: känslig/acne Vegansk: nej


ekologisk ansiktsrengöring bäst i test

Här har vi en riktig vinnare när det kommer till ekologisk ansiktsrengöring! Picaut blev även vinnare i vårt bäst i test av ekologisk ansiktskräm som du kan hitta här.


Detta är en skummande, silkeslen rengöringsmousse som är antiinflammatorisk och avslappnande för ansiktet. Formulan innehåller bland annat gurkvatten och havtorn och lämnar en fräsch känsla på huden.


De som använder den här produkten är väldigt nöjda och rekommenderar den speciellt för fet och obalanserad hy. Den tar bort smink effektivt men en del måste göra processen två gånger för att få bort alla rester i ansiktet.


En tjej med acne blev rekommenderad att använda den här rengöringsmoussen av en hudterapeut och blev jättenöjd med resultatet efter en tids användning! Den är verkligen värd att prova om du lider av obalanserad hy med tendens till acne.


  • Silkeslen mousse

  • Antiinflammatorisk

  • Avslappnande

  • Effektiv rengöring

  • Extra bra för acne och obalans


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i Test
 


2. WELEDA Almond Soothing Cleansing Lotion - bästa ekologiska ansiktsrengöring för torr hy


Formula: cleansing lotion Doft: ingen speciell Hudtyp: känslig/torr/blandhy Vegansk: nejekologisk ansiktsrengöring bäst i test

Har du väldigt känslig hy som är torr eller blandhy? Ta då en titt på WELEDA Almond Smoothing Cleansing Lotion som skonsamt rengör din hud och vårdar den med mandelolja och plommonkärnolja.


Den här produkten hjälper dig att hålla balansen i hyn samtidigt som du tvättar bort smink och smuts effektivt. Användarna hyllar den som riktigt bra för torr hy eller blandhy och priset är väldigt överkomligt.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i Test
 


3. Madara Organic Skincare Purifying Foam - bästa ekologiska ansiktsrengöring för blandhy


Formula: mousse/skum Doft: ingen uppgift Hudtyp: blandhy Vegansk: nejekologisk ansiktsrengöring bäst i test

Detta är den ultimata ekologiska ansiktsrengöringen för dig med envis blandhy! Den balancerar feta zoner och lindrar torra områden på samma gång.


Formulan består bland annat av röllekaextrakt som hjälper till att rengöra huden från sminkrester på djupet. Användarna hyllar den här produkten som "fantastiskt" och "väldigt dryg". Om du behöver en bra och skonsam rengöring för en hy som är både torr och fet på olika partier så är detta en riktig vinnare!LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i Test

 

4. MÁDARA Cleansing Milk - bästa ekologiska ansiktsrengöring för rosacea


Formula: cleansing milk Doft: mild Hudtyp: torr Vegansk: nejekologisk ansiktsrengöring bäst i test

Här kommer också en cleansing milk från MADARA som passar dig med torr hy. Formulan innehåller bland annat nordisk havre och lindblom som rengör skonsamt men effektivt.


Den hjälper också huden att behålla sin naturliga fuktbalans och torkar inte ut. En tjej med fet hy och rosacea tycker att hon blev hjälpt av den här rengöringsmjölken och att hennes hy blev mindre röd och flammig.


Det är dock lite spridda skurar med recensionerna för den här produkten och det finns någon enstaka som tycker att den stack lite i huden, men det kan också vara en överkänslighet mot någon av ingredienserna för just henne. Det kan vara värt att testa den här ekologiska rengöringsmjölken om du har rosacea eller torr hy.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i Test
 


5. BURT'S BEES Deep Cleansing Cream - bästa ekologiska ansiktsrengöring budget


Formula: kräm Doft: mint Hudtyp: normal/känslig Vegansk: nejekologisk ansiktsrengöring bäst i test

Vem älskar inte Burt´s Bees skonsamma, naturliga och ekologiska produkter! Denna rengöringskräm är perfekt för dig med normal eller känslig hy.


Formulan innehåller bland annat Soap Bark (såpträd), aloe vera och kamomill som rengör ditt ansikte på djupet samtidigt som den lugnar ner.


Om du är väldigt känslig i hyn eller lider av acne till exempel så kan detta vara en bra mild rengöring för ditt ansikte. Den passar också män ganska bra eftersom den har en frisk mintdoft. Burt´s Bees produkter är generellt unisex och fungerar för hela familjen!LÄS MER OCH SE PRIS PÅ HOS:

Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i TestGå till alla våra test

Gillar du tävlingar, tips, rabatter, tester och hudvårdssnack? -


Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i Test


Ekologisk ansiktsrengöring Bäst i Test

2 448 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page