top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Ekologisk hudvård för gravida [2024] Bäst i test

Uppdaterat: 2 feb.


Ekologisk hudvård för gravida

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Det är ganska naturligt att en blivande mamma börjar fundera mer över vilken hudvård man använder och vad den innehåller. Det kan också krävas lite speciella krämer och ekologisk hudvård för gravida som är bra mot växande gravidmagar och en hud som förändras. Här kommer en lista med bästa ekologiska hudvården för gravida kvinnor som vill minska uppkomsten av bristingar och torr hud.


 


Ekologisk hudvård för gravida - BÄST I TEST


TOPP 3


1. Patyka Anti-Stretch Mark Oil - Ekologisk hudvård för gravida


Vegansk: ja

Ekologisk hudvård för gravida

Något som många mammor bävar för är bristningarna som kan uppstå vid en graviditet när magen och kroppen växer, men det går att mildra uppkomsten av bristningar genom att smörja in sig med en bra ekologisk olja. Denna anti-stretch mark olja från Patyka har 100% naturligt innehåll och 98% ekologiskt innehåll, vilket är så bra som det kan bli. Inga gifter eller restprodukter.


Du kan använda den på hela kroppen och även på brösten. Ingredienserna består av bland annat ekologisk solros- och plommonolja som förhindrar uppkomsten av bristningar. Ekologisk muskado ros korrigerar förändringar i huden och olja från ekologisk sötmandel mildrar kliande hud.


Konsumenterna ger oljan 5/5 i snittbetyg och detta är en produkt du inte kommer kunna vara utan när du väl börjat!


  • Anti-stretch mark olja

  • För hela kroppen

  • Även för brösten

  • 98% ekologisk

  • Mjukgörande

  • Återfuktande


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk hudvård för gravida

 

2. PURE Papayacare Papaya Renew Cream - Ekologisk hudvård för gravida


Vegansk: ja


Ekologisk hudvård för gravida

Papaya är en frukt som är toppen för att bleka ärr eller bristningar med tack vare en speciell typ av enzym som finns i frukten, samt andra vitaminer och mineraler som är bra för att återupbygga huden. Denna Papaya Renew Cream från Pure Papapyacare är perfekt för växande gravidmagar som lätt, blir torra, får stretch marks och bristningar.


Formulan är 100% naturlig, vegansk och delvis ekologisk. Papayan bland annat är ekologiskt odlad. De använder också sheamsör och macadamia i formulan för att mjukgöra och ge en skön känsla i huden.


Konsumenterna ger krämen 5/5 i snittbetyg i utländska recensioner och kan med fördel användas för att minska uppkomsten av bristningar och behandla de som uppstått.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk hudvård för gravida

 


Urtekram Nordic Beauty No Perfume Baby Body Oil


Vegansk: ja


Ekologisk hudvård för gravida

Under en graviditet är det allmänt kännt att dofter kan ställa till det lite och leda till illamående eller huvudvärk. Oljor kan ibland dofta väldigt mycket, men inte denna ekologiska no parfume body oljan från Urtekram.


Detta är en blandning av tre växtbaserade oljor bestående mandelolja, jojobaolja och broccolifröolja. Formulan är både ekologisk och vegansk.


Konsumenterna ger oljan 4/5 i snittbetyg på utländska recensioner och många tycker att den gör susen på bristningar samt att hålla huden mjuk och smidig. Perfekt ekologisk hudvård för gravida och även den kommande bebisen.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk hudvård för gravida

 

Annan bra ekologisk hudvård för gravida


Att vara gravid kan vara tillräckligt obkvämt som det är och det är viktigt att ändå känna sig bekväm i sin hud, så att säga. Att känna sig torr och att det stramar här och där är ingen skön känsla.


Det är samtidigt viktigt att inte bara ta vilken produkt som helst. Vissa krämer och oljor kan vara rent av skadliga för dig och barnet beroende på dess innehåll. Du ska även vara försiktig med ekologisk hudvård eftersom det kan finnas starka produkter i den kategorin också.


I detta bäst i test av ekologisk hudvård för gravida hittar du bara produkter som är framtagna speciellt för gravida och spädbarn eller som är rena produkter som många använder till just detta - sedan "urminnes tider". Här kommer resten av listan på ekologisk hudvård för gravida som är värd att prova.c/o GERD Pregnant Body Oil


Vegansk: ja


Ekologisk hudvård för gravida

Här har vi en lokal pregnant oil som tillverkats i Jokkmokk av all ställen. Bara det gör ju att man vill prova den! Formulan består av avokado-, jojoba-, raps- och hjortronfröolja som är perfekta oljor för att ge huden näring och minska uppkomsten av bristningar när magen och kroppen växer i takt med graviditeten.


Den absorberas snabbt av huden och lämnar en skön känsla. Konsumenterna ger den 4/5 i snittbetyg och den är ett bra val.LÄS MER OCH SE PRIS HOS

Ekologisk hudvård för gravida

 

Burt's Bees Mama Bee Belly Butter


Vegansk: nej


Ekologisk hudvård för gravida

Lite härligt mjukt ekologiskt belly butter från amerikanska Burt´s Bees kan vara precis vad din gravidmage behöver för att slippa den stramande känslan, och för att minska uppkomsten av bristningar i huden.


Formulan innehåller bland annat kakao-, shea- och jojobasmör som är den perfekta kombinationen för just detta ändamål. Konsumenterna ger Burt´s Bees Belly Butter 4/5 i snittbetyg på de utländska recensionerna.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk hudvård för gravida

 

Loelle Ekologisk Mandelolja


Vegansk: ja


Ekologisk hudvård för gravida

En riktigt bra ekologisk mandelolja kan passa utmärkt som ekologisk hudvård för gravida. Eftersom oljan inte absorberas direkt av huden passar den bra till att massera in gravidmagen med och även för resten av kroppen.


Detta är en kallpressad mandelolja från Loelle med högsta möjliga näringsinnehåll. Oljan är mjukgörande och lindrande vid klåda och eksem. Den gör huden fastare och smidigare och kan minska svullnad. Ja, mandelolja är helt fantastisk. Punkt slut. Kan användas till ansikte, kropp och hår. Konsumenterna ger oljan 3,5/5 i snittbetyg.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ekologisk hudvård för gravida


Gå till alla våra test


Ekologisk hudvård för gravida

229 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page