• ILoveNatural

Goodiebox innehåll och recensioner [2022] - sammanställning(Inlägget innehåller annonslänkar)


Vore det inte underbart att få hem utvald ekologisk hudvård och annan hudvård rakt hem i brevlådan till ett kanonpris varje månad? Detta kan bli verklighet med Goodiebox. Innehållet i din Goodiebox skiftar varje månad så att du får chansen att testa på olika spännande och nya produkter. Dessutom har du ingen bindningstid och kan stoppa din Goodiebox när du vill - men det kommer du troligen inte vilja göra. Vi har sammanställt alla Goodiebox recensioner där ute så att du kan få en samlad bild över om detta är en tjänst för dig!


Visste du att Goodiebox försöker att välja ut ekologiskt innehåll i sina boxar i så stor utsträckning det går? För att citera deras hemsida:


"Vi strävar alltid efter att vara ett miljöansvarigt företag, och därför är miljövänliga och ekologiska produkter naturligtvis något vi tänker när vi hittar produkterna för våra månatliga Goodieboxar.


Tyvärr kan vi inte lova att vi endast kommer att leverera miljövänliga och ekologiska produkter i våra Goodieboxar."


Goodiebox eller Glossybox?


Det finns ett gäng olika prenumerations-boxar på hudvård ute på marknaden just nu. Tre av de vanligaste är Goodiebox, Glossybox och Look Fantastic Beauty Box. Vi har valt att sammanställa Goodiebox recensioner i den här artikeln, eftersom de ofta har ekologisk hudvård i sina boxar också. Vilket är något som är mindre i fokus på Glossybox och Look Fantastic. Dessutom är inga av produkterna i Goodieboxen testade på djur.


Vad du får med Goodiebox:


 • 5 hudvårds/smink produkter varje månad

 • 249 kr/månad löpande, värdet är mer än 850 kr

 • Ingen bindningstid, säg upp när du vill

 • Delvis ekologiska produkter

 • Miljövänligt tänk

 • Inga produkter är testade på dur

 • Jättebra kundservice


Vad du får med Glossybox:


 • 5 hudvårds/smink produkter varje månad

 • 159 kr/mån (värdet oklart)

 • Uppsägningstid en månad

 • Miljövänligt tänk vad det gäller förpackningar

 • Har förekommit produkter i boxarna som är testade på djurGoodiebox eller glossbybox


Goodiebox recensioner - vad säger konsumenterna?


Goodiebox är internationell skönhetsbox som finns i många andra länder förutom Sverige. Goodiebox har fått övervägande bra recensioner på exempelvis Trustpliot där konsumenterna ger prenumerationen 4.8/5 i betyg, och har frontats av figurer som Jessica Wahlgren och Isabella Löwengrip.


Men vad är det då som är så bra med Goodiebox innehåll och koncept?

Något som sticker ut bland alla recensioner och kommentarer är hur professionell, hjälpsam och trevlig kundtjänsten på Goodiebox är. Vilket är ett väldigt gott betyg för att detta är ett seriöst företag som bryr sig om sina kunder.


Några av kommentarerna lyder:


Goodiebox recensioner

Goodiebox recensioner och innehåll


Goodiebox

Goodiebox innehåll - är det värt att prenumerera?


Goodiebox är som sagt en av de beauty boxar på marknaden som till och från väljer ut nya ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter i sina boxar. Fokus är alltid på ny hudvård och smink från både kända och okända märken.


Ditt Goodiebox innehåll består alltid av 5 produkter i varje box varav minst 2 alltid är full size. Sedan kan man få vissa produkter i travel sizes.


Goodiebox har fantastiskt fina produkter i sina boxar och eftersom du kan avsluta prenumerationen när du vill kan man absolut prova ett par månader för att se vad alla snackar om. Vill du ha julafton varje månad utan krav? Då är Goodiebox något för dig. Vi rekommenderar det starkt!


PRENUMERERA PÅ GOODIEBOX - KLICKA HÄR:FAQ om Goodiebox


Har Goodiebox någon bindningstid?

Nej. Goodiebox prenumerationen har ingen bindningstid och kan sägas upp när du vill genom att kontakta supporten via mejl eller live chatt. De är mycket hjälpsamma.


Finns det ekologiska produkter i Goodiebox?

Ja. Delvis finns det ekologiska produkter i Goodieboxen. De har ett starkt miljötänk men fokuserar tyvärr inte bara på ekologisk hudvård. Men mycket närmare än så kan man inte komma just nu. Inga av produkterna är dock testade på djur, vilket har förekommit i Glossybox enligt vissa recensioner.


Finns det produkter som är testade på djur i Goodieboxen?

Nej. Inga av produkterna i Goodiebox är testade på djur.


Vad kostar en prenumeration på Goodiebox?

Det finns olika typer av boxar att prenumerera på hos Goodiebox. Den vanligaste kostar 249 kr i månaden och är fraktfri. Produkterna i boxen är värda över 850 kr varje gång.


Är innehållet i Goodiebox bra?

Ja. Enligt de recensioner och betyg som finns online så är konsumenterna väldigt nöjda med innehållet i Goodiebox.


Goodiebox eller Glossybox - vilken är bäst?

Enligt vår årsikt är Goodiebox snäppet bättre än Glossybox eftersom de inte är lika stora och har mer fokus på ekologisk hudvård och smink än Glossbybox. Dessutom testas inga av produkterna på djur och du kan säga upp prenumerationen när du vill. Hos Glossbybox har du en månads uppsägningstid och enligt vissa recensioner har det förekommit produkter som testats på djur.Gå till alla våra test

Gå till sidan för rabatter på ekologisk och vegansk hudvård


Gillar du tävlingar, tips, rabatter, tester och hudvårdssnack? -

Gå med i vår facebookgrupp Ekologisk hudvård bäst i test och Fix & Trix
64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla