top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Ida Warg brun utan sol - Recension och bäst i test [2024]

Uppdaterat: 31 jan.


Ida Warg brun utan sol bäst i test

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Du som är ute efter en fin serie veganska produkter för känslig hud med tendens till allergi eller hudproblem - se hit! Vi har gjort en Ida Warg brun utan sol recension och bäst i test!


Den charmiga dansaren, influencern och entertainern Ida Warg har som du kanske redan känner till ett veganskt hud- och hårvårdsmärke vid namn Ida Warg Beauty - vilken säljer som smör i solsken - och det beror på att många av produkterna har en väldigt hög kvalité och 100% vegansk formula. Ida är nämligen själv vegan.


Många konsumenter gillar produkterna och vi har tagit reda på vad folk tycker om några av hennes bästa brun utan sol produkter i en stor Ida Warg brun utan sol recension och bäst i test - Läs vidare.


 


Vilken brun utan sol passar min hud?


När du letar efter en bra brun utan sol finns det några saker som är viktigt att tänka på:


  • Vilken hudtyp du har - eftersom känslig och acnebenägen hy kan reagera på brun utan sol produkter.


  • Hur produkten luktar - många brun utan sol luktar inte så gott på grund av ingredienserna.


  • Om den färgar av sig på dina lakan eller kläder - vissa brun utan sol produkter färgar av sig på textilier.


  • Hur länge den håller på huden - hur länge sitter färgen kvar utan att bli fläckig?


  • Och hur lätt den är att applicera - blir det jämnt och fint direkt eller är det svårt att applicera bra?


Innan du applicerar brun utan sol på din hud oavsett märke ska du alltid exfoliera din hud lite grann ett par dagar innan användning (men överdriv inte) och återfukta huden innan applicering - speciellt armbågar och knän.


Om du inte gör detta kommer resultat troligen att bli lidande och du får en mycket ojämnare ton samt en produkt som inte sitter lika bra på huden. Använd också gärna en speciell appliceringshandske som finns att köpa till.


 

Ida Warg brun utan sol - BÄST I TEST


TOPP 3 Recension


1. IDA WARG Face & Body Self Tanning Spray - bästa brun utan sol 100% vegansk


Formula: spray Hudtyp: känslig/alla hudtyper
Ida warg brun utan sol bäst i test

Användarna är rörande överens om att Ida Warg Face & Body Self Tanning Spray är en väldigt bra brun utan sol produkt som är lätt att applicera och som ger en naturlig fin brun färg som sitter i några dagar beroende på hur bra du preppat huden innan applicering.


En del som köpt den här self tanning sprayen säger att de aldrig kommer gå tillbaka till någon annan produkt samt att den blev omtyckt från första stund!


Det som speciellt lyfts fram är att den inte luktar så mycket BUS (Brun utan sol) vilket är väldigt positivt. Sedan gillar vi också att de flesta säger att den inte färgar av sig. Allt som allt är majoriteten som recencerat den här produkten väldigt nöjda och kommer köpa igen. 4/5 i snittbetyg hos konsumenterna. Bra jobbat Ida Warg Beauty!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ida Warg brun utan sol bäst i test

 

2. IDA WARG Tanning Drops - bästa brun utan sol för känslig hy och rosacea 100% vegansk


Formula: spray Hudtyp: känslig/rosacea/alla hudtyper


Ida warg brun utan sol bäst i test

Är du en sådan som tycker om att använda self tanning drops i din ansiktskräm? Då ska du ta en titt på Ida Wargs Tanning Drops som ger dig en gravis lätt solbränd look som ser ut att komma innifrån.


Något som gjorde att vi hajade till lite på den här produkten är att en tjej lyfte fram att hon använder den till sin hy som har rosacea och att den fungerar jättebra för henne. Det älskar vi! Det kan vara väldigt svårt att hitta en brun utan sol för ansiktet som fungerar om du har rosacea, acne eller andra hudproblem.


Men tjejen med rosacea är inte den enda som tycker väldigt bra om denna veganska self tanning drop produkt - de flesta tycker att den ger en naturlig fin färg som kommer gradvis efter 3-4 dagars användning.


Resultatet blir också jämnt och fint. Det verkar dock vara lite olika beroende på vilken hudtyp man har om färgen syns väl eller inte, men majoriteten älskar den och är du vegan är det ett riktigt bra alternativ till en solkysst look.


Använd ett par droppar i din ansiktskräm dagligen för att bibehålla en snygg lätt bränna. Väldigt dryg! 4/5 i snittbetyg från konsumenterna som testat.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ida Warg brun utan sol bäst i test

 

3. IDA WARG Instant Self Tanning Mousse Extra Dark - bästa snabbverkande brun utan sol 100% vegansk


Formula: mousse Hudtyp: alla hudtyper men bäst på lite mörkare hyIda warg brun utan sol bäst i test

Om du redan fått dig en snygg bränna som du vill bättra på och fördjupa med en bra brun utan sol så är detta en bra väg att vandra...


Ida Wargs Instant Self Tanning Mousse Extra Dark ger en riktigt snygg djup solbränna som håller i upp till en vecka. Men inte nog med det, den luktar också så där lite härligt tropiskt och är lätt att applicera - vilket vi gillar!


Färgen växer gradvis fram och går aningen mot rött eftersom den är så mörk, men efter 12 timmar har den fått sitt rätt djup och nyans - för de flesta. För en del blev den lite för orange.


Den fungerar underbart med en mörkare hudton eller som sagt med en äkta solbränna som du vill förstärka. Den färgar heller inte av sig speciellt mycket - och det kan man lösa med mörka lakan! 2/5 i snittbetyg hos konsumenterna som provat den, vilket är ett oförtjänt lågt betyg tycker vi. Här på ekologiskhudvård.info äääälskar vi denna!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ida Warg brun utan sol bäst i test


 

Ida Warg brun utan sol test - Andra favoriter


Alla Ida Wargs brun utan sol produkter kan inte hamna på topplistan i vår recension och bäst i test, men det finns några till som är värda att nämna och som vi ska gå igenom nu. Vi tror att många av er kommer älska även dessa!


Ida Warg Self-Tanning Face Lotion

Formula: lotion Hudtyp: alla hudtyper och hudtoner


Ida warg brun utan sol bäst i test

Du som vill ha ett perfekt solkysst ansikte som ser naturligt ut ska testa denna self tanning lotion för ansiktet. Den är älskad av många och ger ett förvånansvärt bra resultat oavsett hudton.


Formulan är speciellt framtagen för huden i ansiktet och är parfymfri. Krämen återfuktar och lämnar huden mjuk och len. Du behöver och ska inte använda någon hudkräm under eftersom formulan kan smula sig då.


Smörj in ansiktet på kvällen och låt vara över natten. Sedan kan du skölja med ljummet vatten. Formulan är enkel att applicera, även för nybörjare. Den ger ett jämnt resultat enligt de flesta resencenter. I snitt får den 4/5 i betyg av konsumenterna. Vi kan varmt rekommendera den!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:

Ida Warg brun utan sol bäst i test

 

Ida Warg Self Tanning Water Mist

Formula: mist Hudtyp: alla hudtyper, passar ljusare hy och händer/fötter


Ida warg brun utan sol bäst i test

Sommaren blir komplett med Ida Warg Self Tanning Mist. Denna veganska mist består av naturligt socker och ger en lätt naturlig sommarbränna samt återfuktning till huden.


Doften är underbart tropisk och lätt att leva med. Absolut ingen BUS-lukt här inte! Du kan använda misten både under och ovanpå smink och många rekommenderar den till händer och fötter som annars kan få en lite för onaturlig och ojämn bränna med BUS.


Konsumenterna ger den 3/5 i snittbetyg och den är väl värd att prova.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ida Warg brun utan sol bäst i test


 


Vanliga frågor och svar om Ida Warg Brun utan sol


Vilken Ida Warg brun utan sol är bäst?


Vi utser Ida Warg Face & Body Self Tanning Spray till bästa Ida Warg brun utan sol produkt i vår recension. Den presterar över förväntan och luktar absolut inte BUS, vilket vi älskar. Dessutom är den såklart vegansk.


Måste man duscha av brun utan sol Ida Warg?


Nej, du behöver inte duscha av brun utan sol från Ida Warg eftersom de inte använder grön färgindikator, vilket många andra brun utan sol produkter gör. Sådana produkter måste duschas av efter applicering för att resultatet ska bli färdigt. Ida Wargs brun utan sol behöver inte duschas av utan är good to go direkt!


Hur ofta ska man smörja in sig med brun utan sol Ida Warg?


Hur ofta du måste smörja in dig med brun utan sol från Ida Warg beror på hur bra du förberett huden innan. Generellt tycker vi att produkterna sitter kvar länge på huden med ett naturligt resultat och fade-ar ut naturligt. Vår bränna satt kvar med bra intensitet i ca 5 dagar, med ett par duschar emellan.


Kan man ta på sig kläder efter brun utan sol Ida Warg?


Ja, när produkten absorberats av huden och torkat kan du ta på dig kläder. Ida Warg har också under våren 2022 uppdaterat sina formulas på sina brun utan sol produkter så att de absolut inte ska färga av sig.
Gå till alla våra test


Ida Warg brun utan sol bäst i test

 

7 725 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page