• ILoveNatural

Tvättbara bomullspads och microfiber sminkborttagning Bäst i test [2022]


Tvättbara ekologiska bomullspads bäst i test

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Något som många av oss tjejer och kvinnor gör varje dag är att tvätta ansiktet, vanligen 2 gånger per dygn - morgon och kväll. En skonsam metod för att rengöra ansiktet från smink och smuts är att använda tvättbara bomullsrondeller. De är snälla både mot ditt ansikte och mot miljön. Vi har gjort ett bäst i test av tvättbara bomullsrondeller och microfiber sminkborttagning så att du enklare ska kunna hitta en produkt som passar dig.


Tvättbara bomullsrondeller kan du i många fall använda i flera år. Du tvättar dem i 60 grader i en tvättpåse. Vissa av bomullsrondellerna i den är recensionen har medföljande tvättpåse men inte alla.


Tvättbara bomullsrondeller är inte speciellt dyra och eftersom du kan använda dem i flera år är det en riktigt bra investering. Tänk hur mycket pengar du sparar på att köpa paket efter paket med vanliga bomullsrondeller som du sedan kastar i soporna. Läs vidare för att komma till topplistan!


 

Tvättbara bomullspads & Microfiber sminkborttagning -


BÄST I TEST


TOPP 3


1. Anaé Ekologiska Sminkborttagningsvantar 4-pack - Bästa tvättbara bomullspads


Tvättbara bomullspads

Något som är lite krångligt när man ska tvätta ansiktet med bomullspads är att man lätt tappar padsen. Därför gillar vi mini-make-up remover gloves från Anaé. De små handskarna är tillverkade i ekologisk bomull och kan tvättas om och om igen.


Materialet känns skönt mot huden men är samtidigt tillräckligt strävt för att dra med sig smuts och smink i kombination med vanligt vatten, micelairvatten, rengöringslotion eller ansiktsvatten - whatever you prefer. Konsumenterna ger dessa ekologiska bomullspads 4/5 i snittbetyg.


Om du köper två paket har du en tvättbar bomullspad för varje dag i veckan plus en till, men vi rekommenderar att du köper minst 4 paket så att du kan ha en för morgon, en för kväll - i två uppsättningar. Någon dag kanske du vill använda tre stycken till exempel och då har du alltid så det räcker mellan tvättarna.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 

2. MakeUp Eraser Keep Palm 7-day Set - Bästa microfiber sminkborttagning


microfiber sminkborttagning

Här får du ett riktigt användbart kit med 7 make-up erasers i skön polyester och vackra, trendiga färger. Dessa pads har två användbara sidor, en för rengöring och en för exfoliering. Det speciella antibakteriella materialet suger upp smuts och olja från huden väldigt effektivt. Extra bra för känslig hud och mindre "rivig" än många bomullsvarianter.


Padsen tål maskintvätt och kan återanvändas upp till 3 år! Tvättpåse och förvaringspåse följer med beställningen vilket är smidigt och ger mervärde. Konsumenterna köper ofta slut på dessa pads från Make-up Eraser. Något snittbetyg har vi inte lyckats hitta från konsumenterna utan vi får gå på att de ständigt är slut i lager.LÄS MER OCH SE PRIS HOS: 

3. Imse Ekologiska Bomullspads svart 10-pack - Bästa tvättbara bomullspads


tvättbara bomullspads

Även om man tvättar sina bomullspads i 60 grader så kan det vara svårt att få bort vissa pigment - även om padsen tekniskt sett är rena. Ljusa tvättbara bomullspads kan lätt se lite trista ut efter ett tag, men med dessa svarta pads från Imse slipper du det problemet.


Dessutom är de tillverkade av 100% ekologisk bomullsfrotté och tar effektivt bort smink och smuts från ansiktet, morgon och kväll. En del konsumenter tycker att den kan kännas lite rivig efter några tvättar, vilket vissa dock uppskattar. Kanske inte det bästa alternativet för väldigt känslig hy men i övrigt mycket bra.


Konsumenterna ger dessa tvättbara bomullspads 4/5 i snitt och de är absolut värda att testa på om man letar efter ett billigare och mer hållbart alternativ.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 

Fler tvättbara bomullspads och Microfiber sminkborttagning


Härnäst på listan kommer nu resten av de tvättbara bomullspads och microfiberdukar för sminkborttagning som inte fick plats i topp 3 i vårt test denna gång. Kanske du hittar en blivande favorit bland dessa som du inte kan vara utan!


Alla hudar har olika behov och det gäller att hitta något som fungerar för just dig - eftersom tanken är att du faktiskt ska använda dina pads och inte låta dem ligga i skåpet är det viktigt att du blir nöjd med både resultatet och känslan.Avril Organic Cotton Cleansing Pad


tvättbara bomullspads

Den här ekologiska och tvättbara bomulspaden från Avril kommer i 1-styck förpackning, men är värd att testa eftersom den är så skön mot huden och effektiv på smutsborttagning. Vi kan rekommendera den till dig med känslig hy.


Modellen är 10x10 cm så den är lite större än vanliga rondeller. Du kan alltid börja med att beställa bara en eller två för att prova och sedan köpa till så många du behöver om du gillar padsen.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 

Imse Ekologiska Bomullspads Extra tunna 10-pack


tvättbara bomullspads

Har du extra känslig hy eller behöver tvättbara bomullspads till ögonen där huden är tunnare - då rekommenderar vi dessa ekologiska pads från Imse. Materialet är 100% ekologisk bomullsjersey och väldigt mjuk mot huden. Dessutom är de extra tunna och har en vacker löv-design. Padsen kommer i ett praktiskt 10-pack.LÄS MER OCH SE PRIS HOS: 

MakeUp Eraser MINI Pink


Microfiber sminkborttagning


Original MakeUp Eraser är en lyxig, effektiv patenterad polyesterduk gjord av miljontals små hårlika fibrer som fungerar tillsammans för att skapa en "sugeffekt" för smuts, makeup och fett i porerna.


Den är tvåsidig, går att tvätta i maskin 1000 gånger och håller 3-5 år! Är det inte helt otroligt? En riktig tjänst för både miiljön och dig själv. Den pigga rosa färgen skadar inte heller.LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla