top of page
 • Skribentens bildILoveNatural

Ekologiskt skägg serum för ökad skäggväxt - Bäst i test [2023]

Uppdaterat: 5 nov.


skägg serum bäst i test

(inlägget innehåller annonslänkar)


Trött på gles eller tunn skäggväxt? Du är inte ensam. Det finns massor av män där ute som önskar att de kunde få ökad skäggväxt och fylligare skägg. Men finns det verkligen någon mirakelkur och måste man använda starka kemiska produkter eller finns det ekologiskt skägg serum?


Ordet mirakel ska man vara försiktig med att använda. Men visst finns det skägg serum på marknaden som definitivt ger ökad skäggväxt och tjockare skägg. Vi har gjort ett bäst i test på några av de bästa produkterna just nu och utsett bästa ekologiska skägg serum - läs vidare!


 


Hur ska man använda ett skägg serum för ökad skäggväxt?


Ett skägg serum kan du använda både morgon och kväll i ditt skägg. Men det är kanske som mest viktigt under natten. Använd med fördel ditt skägg serum eller olja under natten för att vakna med återfuktat, glänsande och friskt skägg på morgonen. Efter duschen eller tvätt av ansikte kan du smörja in skägget igen, för dagen.


Om du använt skäggolja eller skäggvax tidigare så är det ingen baggis att använda ett serum. Men om du är helt ny på detta så kan du vara lugn. Det är hur enkelt som helst. Så här går det till när du använder ett skägg serum:


 1. Se till att skägget är rent och fräscht

 2. Ta en klick serum/olja i ena handflatan

 3. Sätt ihop handflatorna och värm upp serumet/olja mellan händer

 4. Fördela serumet jämnt på handflatorna

 5. Lägg dem på skägget och massera in serumet i skägget och huden


 

Bästa ekologiska skägg serum - BÄST I TEST


TOPP 3


Hairlust Beard Growth Serum - bästa skägg serum för tjockare/tätare skägg


skägg serum bäst i test

Ett av de nyaste varumärkena för ekologiska hårprodukter är Hair Lust. De har en hel serie av olika produkter för ökad hårväxt och tjockare hår/skägg för män och kvinnor.


Detta skägg serum är ekologiskt och ger dessutom riktigt bra resultat. Ingredienserna består av CAPIXYL™ Peptide Complex - vilket är den formula som främjar ökad skäggväxt.


Serumet består även av biotin och koffein, samt havreextrakt och aloe vera som båda är mjukgörande och vårdande för hud och skägg. Den tränger in i hud och skägg utan att bli oljig och har en mild doft.


Hair Lust Beard Growth serum är inte bara helt ekologisk, den är även certfierad vegansk samt fri från sulfater, silikoner och parabener.


Vi utser den till bästa ekologiska skägg serum eftersom Hair Lust har mängder med nöjda kunder som vittnar om att både skägg och hår har växt fortare och blivit fylligare. Konsumenterna ger den 4/5 i snittbetyg. Absolut värt att testa! Men kom ihåg att olika individer kan få olika resultat.


 • Ger bevisat snabbare, tjockare, jämnare skäggväxt hos flertalet konsumenter

 • Vårdar huden

 • Ekologisk och vegansk certifiering


LÄS MER OCH SE PRIS HOS: 


Pukka ekologisk Castor Oil - bästa skägg serum för tjockare skäggväxt

skägg serum bäst i test

Om du aldrig testat på att förbättra skäggväxten på naturlig väg via castor oil, eller ricinolja som det heter på svenska, då har du troligen missat något!


Detta är inget skägg serum specifikt, men oljan går att använda till både hår, bryn, fransar och skägg. Doften är ganska unik men inte otrevlig. Om man vill kan man blanda med en klick annan olja som doftar godare och mer.


Ricinolja är väldigt tjock och trögflytande till skillnad mot många andra oljor och därför är den perfekt att använda till just dessa hår och skägg. Den återfuktar också både skägget och huden under. Konsumenterna ger den en 4/5 i snitt och många får bra resultat med lite tålamod.


Just denna olja har en egenskap som gör att hår växer snabbare och dessutom blir tjockare. Vi har även testat oljan på brynen och det fungerar verkligen! Dessutom är den mycket prisvärd. Därför blir den nummer två på listan över bästa skägg serum. Även om det inte är ett serum. Nej, detta är inget mirakel. Bara naturen när den är som bäst.


 • Ger tjockare, snabbare skäggväxt

 • Mångsidig

 • Återfuktande

 • Prisvärd

LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 


Mountaineer Brand Premium Heat Infused Beard Growth Serum - bästa skägg serum för snabbare skäggväxt


skägg serum bäst i test

Mountaineer Brand Premium är ett högkvalitativt varumärke som grundades 2013 och som har har en hel del riktigt bra produkter för skägg. Faktum är att de är ett av de bästa ekologiska vaurmärkena för skäggprodukter.


Detta Beard Growth Serum är många herrars favorit där ute och kanske kan den bli din också.


Formulan är helt ekologisk och naturlig. Den består av olika kallpressade oljor såsom ricinolja, jojobaolja, mandel- och vindruvskärnolja. Alla dessa har positiva egenskaper när det kommer till att främja hårväxt samt återfukta skägg och hud. En riktig pang-brygd har de kokat ihop här måste vi säga.


Konsumenterna är generellt väldigt nöjda med detta skägg serum och tycker att det fungerar bra. Det får 4/5 i snittbetyg av de som testat den och vi kan varmt rekommendera den. Vi ger även ett litet plus för den snygga etiketten och flaskan och doften är helt okej!


 • Bra blandning av verksamma, kallpressade oljor

 • Återfuktar

 • Ger tjockare, snabbare skäggväxt

 • Känt varumärke världen över


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 

Fungerar skägg serum?


Ja, det finns absolut skägg serum som bevisat fungerar för att få ökad skäggväxt och tjockare skägg. Det gäller bara att hitta det skägg serum som är bäst för just dig och ditt skägg. I vårt skägg serum bäst i test får du en fingervisning om vad som kan fungera bäst!


Vilket skägg serum är bäst?


Vi utser Hair Lust Beard Growth serum till bästa ekologiska skägg serum i vårt test och chansen är stor att du får riktigt goda resultat med deras produkter. De är nämligen speciellt inriktade på ekologiska produkter för håravfall och bättre hårväxt.
Gå till alla våra test

Gillar du tävlingar, tips, rabatter, tester och hudvårdssnack? -

Gå med i vår facebookgrupp Ekologisk hudvård bäst i test och Fix & Trix 


funkar skägg serum?967 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page