top of page
 • Skribentens bildILoveNatural

Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test [2024]

Uppdaterat: 26 feb.


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

(Inlägget innehåller annonslänkar)


Vi är många där ute som letar efter en cellulitkräm som fungerar. I detta ekologisk cellulitkräm bäst i test har vi tagit reda på vilka ekologiska och naturliga alternativ som är mest populära bland konsumenterna och som faktiskt ger resultat. Det kan vara svårt eller nästan omöjligt att bli av med celluliter, men det finns knep och krämer som minskar synligheten betydligt. Läs vidare för att få tips om vilka ekologiska produkter som är bäst!


 

Varför får man celluliter?


Det är övervägande kvinnor som drabbas av celluliter, vilket är fett som klumpar ihop sig vid hudens ytskikt. Främst uppstår celluliter på lår, rumpa, höfter och mage. Varför man drabbas är det egentligen ingen som vet, och det behöver inte ha att göra med din vikt. Kvinnor av alla storlekar kan tyvärr dras med celluliter.


Går det att bli av med celluliter?


Det är väldigt svårt att helt och hållet bli av med celluliter, men det finns en del effektiva sätt som gör att de blir färre mindre synliga. Ibland får man bara helt enkelt acceptera att de finns där till viss del. Men du kan exempelvis försöka hålla dig i form och träna styrketräning, samt använda en bra cellulitkräm som stramar upp huden och gör den fastare, mjukare samt smidigare.


Men tänk på att du sällan får resultat på några dagar. Det krävs att du har tålamod och använder krämen eller oljan varje dag under minst 4 veckor.


Ju mer muskler du har desto fastare bli också huden. Använd gärna vårt ekologisk cellulitkräm bäst i test här nedan för att få bra tips på produkter som faktiskt fungerar!


 

Ekologisk cellulitkräm BÄST I TEST


TOPP 3


1. Rosenserien Kroppsolja Med Havtorn - Bästa ekologiska olja mot celluliter


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

Denna härliga kroppsolja från Rosenserien är inte bara för kroppen utan kan även användas i ansiktet och de intima delarna på kroppen. Formulan är rik på olika oljor och extrakt som gör susen för celluliter och mogen hud samt torr hud. Den har faktiskt vunnit bäst i test i både Amelia och Tara. Konsumenterna online ger oljan 5/5 i snittbetyg!


Ingredienserna är bland annat rosenolja, tistelolja, E-vitamin, havtornolja, rosmarinextrakt och kokosolja. Denna olja vitaliserar huden, gör den fastare och gör den mjuk samt smidig. Vi rekommenderar den varmt.


 • Vitaliserar huden

 • Minskar celluliter

 • Gör huden fastare

 • Gör huden mjuk och smidig

 • Vunnit bäst i test i Amelia och Tara


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test


 


2. Rosenserien Body Butter Shaping - Bästa ekologiska kräm mot celluliter

Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

Nummer två på vår topp 3 lista blir ytterligare en produkt från Rosenserien, nämligen deras Body Butter Shaping. Den innehåller exempelvis parakrasse som har dokumenterat uppstramande effekt, samt rödklöver som gör huden smidig och mjuk. Om du är riktigt torr kommer din hud att älska den här krämen och den har synlig effekt på celluliter om du ger den en chans. Det tar lite tid för de flesta cellulitkrämer att ge resultat.


Kosnumenterna ger Rosenserien Body Butter Shaping 5/5 i snittbetyg. Många uppskattar dessutom doften som inte upplevs som "för mycket" utan alldeles lagom.


 • Uppstramande effekt

 • Gör huden smidig och mjuk

 • Trevlig doft

 • Bra för mycket torr hud


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test


 


3. Weleda Björk Cellulitolja


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

Weleda Björk Cellulitolja är en effektiv ekologisk cellulitolja som gör huden fastare, jämnare och förbättrar dess elasticitet, vilket leder till att celluliter jämnas ut till viss del. Samtidigt får du också en mjukare och smidigare hud som känns välmående. Använd oljan två gånger per dag de första 4 veckorna och sedan 1 gång per dag.


Ingredienserna består av bland annat av extrakt av ekologiska björklöv, rosmarin och stickmyrten samt vitaliserande aprikoskärnolja, jojobaolja och E-vitaminrik vetegroddsolja.


Konsumenterna ger oljan 4/5 i snittbetyg och de flesta är väldigt nöjda med produkten. Priset är också rimligt och tål därför att testas för att se om du upplever samma resultat.


 • Gör huden fastare

 • Gör huden Jämnare

 • Förbättrar hudens elasticitet

 • Gör huden mjukare och smidigare

 • Rimligt pris


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test


 


Cellulitkräm - Bubblare


Det finns flera bra ekologiska anti-cellulitekrämer och oljor på marknaden och alla får inte plats på topp 3 listan. Här nedan har vi skrivit om några andra alternativ som är populära bland konsumenterna och som kan hjälpa dig att få bukt med celluliter. Ta en titt på dem också!Maria Åkerberg Body & Massage Oil Anticellulite


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

Maria Åkerberg Body & Massage Oil Anticellulite är en effektiv ekologisk olja som hjälper mot celluliter. Den innehåller bland annat eteriska oljor från citron, lavendel, rosmarin, grapefrukt samt enbär, solrosolja och rapsolja.


Oljan är lätt att massera in i huden och har en härlig doft vi tror du kommer att gilla!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

 


Beauty Jar Cutie With A Booty Body ButterEkologisk cellulitkräm Bäst i Test

Detta härliga anti-cellulite kroppssmör från Beauty Jar har en bra effekt på celluliter på så vis att den tar bort överflödig vätska ur kroppen genom att påskynda lymfflödet.


Detta sker tack vare ingredienser som grapefruktolja och avocadoolja. Den stimulerar också kollagenproduktionen och förbättrar elasticiteten i huden så att den blir smidigare och fastare. Smöret har en härlig doft av citrus.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


Ekologisk cellulitkräm Bäst i Test

 

Vanliga frågor om celluliterVarför får man celluliter?

Celluliter kan uppstå när huden åldras, blir mindre elastisk och producerar mindre kollagen, samt när vi går upp i vikt utan att bygga muskler. Det är också ärfltigt. Om din mamma har celluliter är det ganska stor risk att du också får det som kvinna. Män har sällan celluliter.

Vilken ekologisk cellulitkräm är bäst?

Vilken ekologisk cellulitolja är bäst?

Kan man minska celluliter med träning?


85 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page