top of page
  • Skribentens bildILoveNatural

Ekologisk ögonkräm Bäst i test [2023]

Uppdaterat: 7 aug.


 

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar)


Det är viktigt att använda en bra ögonkräm under och runt dina ögon för att skydda och underhålla den känsliga huden som finns där. Om du har väldigt torr hy kan det vara extra viktigt eftersom du påskyndar åldrandet av huden annars och det blir även svårt att sminka sig fint - när du är torr bildas det lätt torrhetslinjer och rynkor. Bli av med påsar under ögonen och mörka ringar med produkterna i detta bäst i test av ekologisk ögonkräm!


En bra ögonkräm ska återfukta huden kring ögonen effektivt samt reducera mörka ringar och påsar under ögonen. Den ska pigga upp din blick och skydda mot föroreningar. Är du över 40 kan du titta på ekologiska ögonkrämer med anti age för att minska rynkor och fina linjer som lätt uppstår kring ögonen när åldern börjar göra sig påmind. Kolla in några bra alternativ vi och konsumenterna kan rekommendera!


 

Ekologisk ögonkräm - BÄST I TEST


TOPP 31. KORA Organics Noni Glow Eye Treatment Oil - bästa ekologiska ögonkräm för normal hy


Prisklass: premium Formula: olja Hudtyp: normal/torr Mängd: 10 ml Vegansk: nejKORA Organics Noni Glow Eye Treatment Oil är den bästa ekologiska ögonkrämen för normal och torr hy! Den har massor med effektiva egenskaper.


Formulan består av Noni, Tomat och Marin bambu samt Kahai och Kaffeolja som bidrar till att ljusa upp området kring ögonen. Den slätar ut och ger dig ett mer utvilat ungdomligt utseende.


Självklart återfuktar oljan också på djupet och minskar fina linjer och torrhetsrynkor samt tar bort påsar under ögonen. Dina mörka ringar under ögonen suddas bort och du ser pigg och fräsch ut.


Flera som använder den här produkten säger att bekanta runtomkring påpekat hur pigga de ser ut! Oljan får 4/5 i snitt på de utländska recensionerna men lite sämre på de svenska som inte är så omfattande.


LÄS MER OCH SE PRIS PÅ HOS:


 

2. Rosenserien Ögonkräm - bästa svenska ekologiska ögonkräm


Prisklass: mellan Formula: kräm Hudtyp: normal Mängd: 15 ml Vegansk: nej

Rosenserien har många härliga ekologiska hudvårdsprodukter och detta är deras ögonkräm med bland annat rosenolja, aloe vera och mandelolja. Den fungerar mycket bra på normal samt känslig hud (kan vi själva intyga) och återfuktar skonsamt.


Den vårdar också huden och motverkar svullnad samt mörka ringar under ögonen. Användarna är mycket nöjda med den här krämen och tycker att den återfuktar bra stramar upp samt gör att du ser piggare ut. Konsumenterna ger krämen 4/5 i snittbetyg!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 

3. Maria Åkerberg More Eye Cream- bästa ekologiska ögonkräm för mörka ringar


Prisklass: premium Formula: kräm Hudtyp: normal/känslig Mängd: 15 ml Vegansk: jaMaria Åkerberg har tagit fram en riktigt bra ekologisk ögonkräm som verkligen gör skillnad på mörka ringar och påsar under ögonen.


Den här formulan ger mycket fukt samt reducerar fina linjer och ljusar upp mörka ringar. Formulan är som gjord för dig med känsliga ögon. Ingredienserna består bland annat av sheasmör, kallpressad jojobaolja, örtsalter och nyponfröolja.


Den smälter lätt in i huden och gör den mjuk och spänstig. Priset ligger i den högre klassen. Men många anser att den är väl värd investeringen!


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 

4. La Provencale Bio Balm of Youth Anti-Age Eye Contour creme


Prisklass: budget Formula: kräm Hudtyp: normal/mogen Mängd: 15 ml Vegansk: nej


Denna ögonkräm passar bra för normal och mogen hy i behov av anti age. Den är bland annat berikad med ekologisk olivolja (från frankrike samt jojobaolja och riktigt laddad med E-vitamin och antioxidanter som skyddar huden mot att åldras i förtid.


Den återfuktar på djupet, reducerar kråksparkar och fina linjer samt lämnar området kring ögat mer strålande! Priset är också helt okej och den är ganska dryg.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 


5. Estelle & Thild BioHydrate Refreshing Eye Gel


Prisklass: mellan Formula: gel Hudtyp: normal Mängd: 20 ml Vegansk: ja


Detta är en uppfriskande ekologisk och vegansk ögongel som återfuktar och dämpar svullnad effektivt. Formulan består bland annat av aloe vera som skyddar huden och vårdar den, samt extrakt från pomelo och lakrits.


Många tycker om den här gelen och säger att den svalkar skönt runt ögonen och att den passar extra bra för torr hy.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:


 

6. Weleda Wildrose Eye Cream


Prisklass: mellan Formula: kräm Hudtyp: normal/mogen/känslig Mängd: 10 ml Vegansk: nej

Weleda Wildrose Eye Cream är en mild, parfymfri ekologisk ögonkräm som jämnar ut, återfuktar, dämpar svullnad och reducerar ålderstecken.


Formulan består bland annat av ekologisk nyponfröolja, persikokärnolja, Rosa Moschata, jojoba och extrakt av sedum samt ögontröst - allt för att skydda din känsliga och tunna hy kring ögonen! En skonsam ekologisk ögonkräm som passar till dig som bär linser till exempel.


LÄS MER OCH SE PRIS HOS:Gå till alla våra test

Gå med i facebookgruppen Ekologisk hudvård bäst i test och Fix & Trix


Vill du ge bort en personifierad födelsedagsvideo till någon du tycker om? Besök bdayvideo.se

1 486 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page